| ThunderXz a întrebat:

Am pus acum cateva zile o intrebare in legatura cu telefonul meu (Samsung galaxy s3). Ideea este ca nu mai merge touch-ul. Intre timp am aflat ca daca apas pe ecran in partea din dreapta jos isi revine, dar acum nu mai merge. Am cautat pe internet si am vazut ca acolo este legatura intre ecran si telefon (nu ii stiu denumirea). Intrebarea mea este: daca il desfac sa vad daca este din cauza asta imi pierd garantia la el? Va rog raspundeti doar daca sunteti siguri. Multumesc!

4 răspunsuri:
| dannys a răspuns:

Daca ai garantie la el este pacat sa umbli tu la el.Acceasi problema am avut-o si eu cu al meu si l-am dus si m-ia schimbat touch-ul, la mine a durat o luna sa il schimbe poate ai tu noroc sa ti-l faca mai repede.

| alexyy96 a răspuns:

Serios. ai garantie. si nu il trimiti? eu iti recomand. sa il trimiti inapoi si sa le spui care e problema. decat sa il desfaci. pentru ca odata desfacut pierzi garantia. ( bine daca nu isi dau seama aia ca l-ai desfacut. sau sunt de treaba). in pus. nu ai cum sa-l desfaci calumea. sticla e lipita de digitizer.(display). si odata desfacut raman bule de aer intra mizeria, si nu mai sta calumea... sticla.

Eu iti recomand garantia daca o ai.

| ThunderXz explică (pentru alexyy96):

Nu ma refeream sa il desfac asa.
https://www.youtube.com/watch?v=ily16gjJw_Y
In clipul asta vei putea vedea la ce ma refer.

| Alison27 a răspuns:

Poate fi o problema de la fabrica deci mai bine te duci cu telefonul la cei de la care ai procurat si le spui despre aceasta situatie.