| alexxxxxxxxxx a întrebat:

Am reușit să îmi sparg telefonul..de fapt sticla.Si era o crăpătură foarte fina.După i-am mai dat eu câțiva pumni că sunt tâmpit și langa crăpătură sunt doua linii albastre,dreapta și stânga... când apas pe ecran mai tare dispar, dar revin inapoi la loc...cum sa fac? nu sunt pixeli morți cred că atunci când apas se vede clar pe ecran.Mai ales că nu e puțin discontinuă una dintre linii și se vede printre albastrul ala.Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Felicitari. Reparat, schimbat display + sticla sau telefon nou.

| alexxxxxxxxxx explică (pentru Ineys):

Pai displayul nu cred că e afectat

| Ineys a răspuns (pentru alexxxxxxxxxx):

Du-te la un service si intreaba cat ar costa o reparatie. Un diagnostic nu cred ca te costa nimic...

| brokxy a răspuns:

Ce telefon ai laughing eu de atatea ori l-am scapat pe beton sau gresie si nu se sparge =]]] nici o zgarietura. Cumpara altul nou. Ia Samsung ca sunt rezistente laughing

| Vanesa87 a răspuns:

Dupa ce l-ai spart a fost problema doar sticla, dupa ce i-ai aplicat ceva omor pentru ca era nesimtit si nu sa dus dracu mi rau, l-ai ajutat sa ii omori nu doar sticla si display-ul, dar si priza de pe placa de baza unde vine folia display-ului, de aceea face frame la flambari cand apesi pe el

| Asdfgh0703 a răspuns:

laughing))))) eu sunt fata, și azi am avut o stare de nervi, și am aruncat cu telefonul in masa și după a căzut pe gresie, e iPhone 7 și e folia crăpatăhee hee))