| Christian_Radulescu_2001 a întrebat:

Am schimbat data de nastere pe Facebook si acum as vrea sa o schimb din nou si nu mai pot. Stiti cumva daca pot sa fac ceva sa rezolv?

4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Încearcă o dată la trei luni, însă nu știu care sunt noile lor reguli, observ că au schimbat câteva, s-a intervenit cu schimbări...
Încerci, peste o perioadă... Important e să fie scrisă ziua/data nașterii și numele real, fiindcă dacă ți se va face vreodată verificarea identității să poți dovedi cumva că e contul tău.
Dar, dacă nu ții deloc la cont, poți completa și cu date false.

| rrrp a răspuns:

Sa astepti.

de cate ori ai schimbat o?
o sa poti sa o schimbi din nou peste vreo 2 saptamani.

de vreo 3 ori parca poti sa o schimbi in total. iar apoi nu mai poti sa introduci una noua dar o sa te lase sa selectezi una din cele existente. dar iar nu o sa mai poti sa o schimbi un timp.

| Christian_Radulescu_2001 explică (pentru rrrp):

Ma gandeam ca poate pot sa schimb IP-UL sau ceva pe alta tara si sa pot sa o schimb dar nah

| rrrp a răspuns (pentru Christian_Radulescu_2001):

Nu merge pentru ca restrictia e pe contul tau. de oriunde te ai loga cu acel cont -- ai avea restrictie.

stiu ca mi am schimbat o si eu o data. si cam doua saptamani nu am putut sa o mai schimb. iar acum nu mai pot sa scriu una noua dar pot sa selectez din cele pe care le aveam deja.

iar daca nu ai data reala zic sa i contactezi dar probabil ca va dura o vesnicie tongue.