| Alexutzu_Alex_1980 a întrebat:

Am scos carcasa calculatorului sa vad ce fel de memorie RAM am si acum dupa ce am montat totul la loc, sistemul meu de boxe nu merge. Nu aud nimic, iar daca dau la maxim se aude din boxe un fel de bazait. Am verificat si nu este nici un fir neconectat sau ceva de genu.

9 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Pai ai scos doar carcasa, nu avea ce sa afecteze sistemul audio si stii ca exista programe gen cpu-z sau aida care iti spune ce fel de memorii ram ai, nu?
Verifica daca iti vede din windows tot.

| Alexutzu_Alex_1980 explică (pentru Evolution):

Stiu ca exista programul dar nu am vrut sa descarc programu, mi s-a parut mai usor sa scot carcasa.

| Evolution a răspuns (pentru Alexutzu_Alex_1980):

Ti s-a parut mai usor sa desfaci carcasa decat sa instalezi un program care iti ia 30 de secunde?
Ma rog fiecare cu mintea lui laughing
Nvidia high definition audio nu e placa de sunet, aia e un driver de la nVIDIA care vine odata cu driverul placii video.
Ai placa de sunet incorporata in placa de baza? cauti modelul placii de baza si iei driverul de la placa audio.

| Seomox a răspuns:

Da click dreapta pe My Computer --> Manage --> Device Manager --> Sound, Video and Game Controllers si vezi daca iti vede placa de sunet. De acolo poti vedea daca e o problema de la placa de sunet sau nu.

| Alexutzu_Alex_1980 explică (pentru Seomox):

Placa de sunet o vede (NVIDIA High Definition Audio scrie de 5 ori si prima oara scrie High Definition Device).

| Alexutzu_Alex_1980 explică (pentru Alexutzu_Alex_1980):

La unele scrie Location 0 - are legatura?

| Seomox a răspuns (pentru Alexutzu_Alex_1980):

Da, click dreapta acolo si Uninstall, iar apoi Install driver software de pe cd-ul placii de baza si ar trebui sa mearga dupa.

| Roby_Miklos_1999 a răspuns:

Vezi ceva la placa de sunet, misco, fai ceva! Funda?

| EllaYlk a răspuns:

Reinstaleaza driver-ul pentru placa de sunet si o sa mearga.