| Spikes94 a întrebat:

Salut am si ei o problema cu placa video externa.Nu imi mai citeste placa.dar placa video onbord o citeste....Stie careva unde sa umblu.Ideea este ca nu am incercat si cu alta placa video pentru ca placa mea am dus-o la garantie si nu are nimic.Din cate am inteles trebuie sa umblu undeva prin bios

3 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Monteaza placa video si dai un load default setting din bios. Daca nu se intampla nimic e posibil sa fie defect slotul placii de baza pentru placa video daca zici ca placa video functioneaza.

| olivert1310 a răspuns:

Mai era cineva pe aici cu aceeasi problema. Intri in BIOS si dai desable onboard video card si enable la cea dedicata. Meniul difera de la BIOS la BIOS, dar asta trebuie sa faci. Este o problema des intalnita atunci cand ai si integrata si dedicata. Dar ti-a functionat calculator vreodata cu ea? Daca ai scos bateria dupa placa de baza, s-a resetat BIOS-ul si trebuie sa faci iarasi configuratia. Multa bafta.

| Spikes94 explică (pentru olivert1310):

Inainte de revelion mi-a mers tot. Dupa ce m-am intors nu a mai mershappyAm scos si bateria o sa mai incerc.Si la pc nu a umblat nimeni