Asta este (probabil), din punctul de vedere al site-ului, interzis. Doar ca asta nu inseamna ca este ilegal. Nu stiu regulile lor! Interzise sunt incalcarile regulilor lor. Ilegal este din punct de vedere al legii ceea ce-i total diferit.
Se poate vinde orice cu conditia sa nu fie furate sau sa nu fie proprietatea (de orice fel, chiar intelectuala) a altcuiva.
Multumesc pentru raspuns, chiar nu stiam ce sa mai cred pentru ca sunt fel si fel de raspunsuri.
Am in prezent o problema cu cei de la paysafecard, mi-au blocat contul pe motive cum ca PIN-urile nu au fost achizitionate de mine in persoana si mi-au cerut motivul pentru care folosesc aceste PIN-uri si de unde le iau si m-am ferit putin de raspuns pentru ca consideram ca este ceva ilegal, poate au si ei regulamentul lor dar avand in vedere ca e folosit in mare parte de cei sub 18 ani, putin cam aiurea.
Multumesc mult pentru raspuns.
Funda
Multumesc si eu!
Asta este (probabil), din punctul de vedere al site-ului, interzis. Doar ca asta nu inseamna ca este ilegal. Nu stiu regulile lor! Interzise sunt incalcarile regulilor lor. Ilegal este din punct de vedere al legii ceea ce-i total diferit.