In device manager dai click dreapta pe ala cu semnul intrebarii si apoi update driver software, apoi search automatically. daca nu merge asa downloadezi EVEREST e un program.il instalezi si apoi deschizi programul si iti arata toate componentele.gasesti undeva audio si daca te uiti mai bine gasesti si link-ul care iti trebuie.bafta.daca nu imi lasi mess si ti-l rezolv eu cumva.ast rasp daca iti merge
Jack-ul e bagat unde trebuie. Asta stiu si eu. Boxele merg sunt bune. Le-am testat.
Si placa audio cum o instalez? Ca n-am CD sau ceva si nici nu stiu ce placa e!
Imi apare un semn de intrebare la multimedia audio controller in device manager ce sa-i fac?
Si cum instalez placa audio daca nu stiu ce model este si daca nu am niciun CD?
Am incercat sa dau in run DXDIAG si nu imi apare audio(adica placa)!
In device manager dai click dreapta pe ala cu semnul intrebarii si apoi update driver software, apoi search automatically. daca nu merge asa downloadezi EVEREST e un program.il instalezi si apoi deschizi programul si iti arata toate componentele.gasesti undeva audio si daca te uiti mai bine gasesti si link-ul care iti trebuie.bafta.daca nu imi lasi mess si ti-l rezolv eu cumva.ast rasp daca iti merge
1.Instaleaza-ti placa audio, si testeaza boxele sa vezi daca se aude, si verifica si borna de la boxe.
Incearca cu alte boxe sau cu casti.si pune jack in locul care trebuie.de obicei cel verde.intra in devices manager si vezi daca e vreun semnul intrebarii.