| sHd007 a întrebat:

Salut,
Am si eu niste boxe de la genius Model SP-Q06. Si nu se aude nimic. (am windows XP!)
Imi spune ba ca nu e instalat driver ba ca "No playback devices".
Ce sa fac?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| zaf1987 a răspuns:

In device manager dai click dreapta pe ala cu semnul intrebarii si apoi update driver software, apoi search automatically. daca nu merge asa downloadezi EVEREST e un program.il instalezi si apoi deschizi programul si iti arata toate componentele.gasesti undeva audio si daca te uiti mai bine gasesti si link-ul care iti trebuie.bafta.daca nu imi lasi mess si ti-l rezolv eu cumva.ast rasp daca iti merge

6 răspunsuri:
| sHd007 explică:

Jack-ul e bagat unde trebuie. Asta stiu si eu. Boxele merg sunt bune. Le-am testat.
Si placa audio cum o instalez? Ca n-am CD sau ceva si nici nu stiu ce placa e!

| sHd007 explică:

Imi apare un semn de intrebare la multimedia audio controller in device manager ce sa-i fac?

| sHd007 explică:

Si cum instalez placa audio daca nu stiu ce model este si daca nu am niciun CD?
Am incercat sa dau in run DXDIAG si nu imi apare audio(adica placa)!

| zaf1987 a răspuns (pentru sHd007):

In device manager dai click dreapta pe ala cu semnul intrebarii si apoi update driver software, apoi search automatically. daca nu merge asa downloadezi EVEREST e un program.il instalezi si apoi deschizi programul si iti arata toate componentele.gasesti undeva audio si daca te uiti mai bine gasesti si link-ul care iti trebuie.bafta.daca nu imi lasi mess si ti-l rezolv eu cumva.ast rasp daca iti merge

| sHd007 explică:

Merg dar nu pe placa audio ci pe placa de baza. In fine important e ca merg.

| boss97 a răspuns:

1.Instaleaza-ti placa audio, si testeaza boxele sa vezi daca se aude, si verifica si borna de la boxe.

| zaf1987 a răspuns:

Incearca cu alte boxe sau cu casti.si pune jack in locul care trebuie.de obicei cel verde.intra in devices manager si vezi daca e vreun semnul intrebarii.