Daca nu are intrari de semnal nu cred ca se poate. Contacteaza-i pe cei de la ultratech, sigur te vor ajuta, si eu am avut multe reparatii electronice de facut si ii recomand cu incredere. Site-ul www.ultratech.ro
Bine, mufa jack se introduce in placa de sunet in mufa verde, insa intrarile din combina iti lipsesc, cum spui tu asa ca nu ai cum doar daca lipesti firele la intrarea in preamplificator...
Spune-mi si mie unde trebuie sa lipescfirele te rog care este preamplificatorul si unde trebuie sa le lipesc trebuie sa scrie ceva acolo eu caut si le lipesc
Iti dau un link care spune totul de combina asta dar eu nu stiu sa citesc scheme electrice arunca o privirete rog http://www.scribd.com/doc/52484081/FW-M15
Salut, scuze ca nu am putut raspunde asa repede, deci, trebuie facute modificari la partea de preamplificare ce doar un electronist le poate face. Nu e o solutie la mana oricui, crede-ma
Deci eu vreau sa o folosesc ca amplificator pentru pc si am inteles ca se poate cu un jak dar nu stiu unde sa lipesc firele
PushPiki întreabă: