Ma poti sa faci un grup aditional in care sa pui acele 4 persoane, iar cand trimiti mass, trimiti doar la primul grup in care sunt restul.
Se spune mass nu mess si chiar u ii vad rostul pentru ca sunt enervante! daca ai ceva de spus pune la status, in legatura cu problema ta ai putea sa ii pui pe aia 4 intr-un alt grup si cand dai mass dai click pe grupul la care vrei sa trimiti si dai pe broadcast an IM to this groop si cam atat!
1. Ai putea şterge de tot din listă anumite persoane dacă nu ai nevoie de ele.
2. Dai pe primul contact, ţii shift şi dai pe ultimul contact astfel încât să alegi toate persoanele din listă. Apoi apeşi control şi apeşi pe contactele cărora nu vrei să le trimiţi mass, dai al doilea click (fii sigur că încă sunt alese restul contactelor) şi apasă "send an instant message" şi scrii mesajul. Aşa este pentru yahoo8, poate merge şi la celelalte
3. Dacă vrei să dai DOAR la câteva persoane, pur şi simplu apasă-le pe toate ţinând control şi cu al doilea click -> send an instant message.
Se poate, numai că trebuie să îţi faci liste diferite în messenger. Prieteni, necunoscuţi, colegi etc. Şi trimiţi doar listei căreia vrei tu!
Daca nu vrei sa trimiti toata lista ci doar o parte din lista atunci cred ca doar pe rind ficare in parte. Daca vrei sa trimiti toata lista la mai multe persoane asta se poate la Actions/Send my messenger list/Other Contact
Am fi inteles mai bine daca faceai mai multe propozitii
Io zic ca ai 2 optiuni.
Poti sa iti creezi grupuri de prieteni si cand trimiti un mass il dai carui grup vrei (mesajele trimise tuturor se cheama "mass"). Asta se face din contacts-create group si ca sa ii ordonezi te duci pe contacts-manage groups- move to group.
Saaaauu. Selectezi cu mouse-ul tinand apasat tasta CTRL.
Atunci cind selectezi pe cei carora vrei sa le trimiti mesajul cu tasta ctrl apasata peste cei cu pricina sari...usor,nu.
Dai la add a contact scrii idd-ul acolo unde scrie choose or enter a messenger list group for aaa: iti faci un grup cu,, anti-mass'' nu o sa mai trim mass acelor pers
Selectezi pe toate cum selectezi normal adica daca vrei sa selectezi mei multe fisiere le selectezi si numele lor se albastereste du-te la lista ta si apoi selecteazale pe toate apoi tii apasat pe ctrl si apesi pe cele care nu vrei sa primeasca msgul apoi apesi click dreapta si dai send instant msg. daca nu ai inteles ceva ma anunti