Sunt foarte bune din ce scrie aici pe site http://www.utile-casa.ro/panouri_radiante.php
Panourile radiante sint mai nou un moft ceva la moda.ca rentabilitate depinde cit esti dispus sa platesti la curent.un ex ocamera su suprafata de 15 m patrati ai nevoie de un panou mediu cu o putere de 2000 2500w sau pe inteles 2 2, 5 kw consum la ora de functionare.
Tudor, gresesti dragule cu informatia asta. Nu stiu ce panouri sunt alea, dar ce spui tu aici, cred ca mai degraba te referi la aeroterma. Eu am o sufragerie de 18 mp si un panou Sunjoy de 950W, adica 1 kw. Intra aici sa vezi www.panouricluj.ro
Alex, eu am panouri in casa de 3 ani de zile si sunt foarte multumit. In primul rand pentru confort, design si economie la factura de incalzire. Locuiesc la etaj 4 din 8 intr-un ap cu 3 cam. Iarna trecuta am platit cca 260-270 lei/luna tot ce inseamna consumator de energie electrica, pe cand vecinii mei care au centrala termica plateau cca 200-220 lei/luna + factura de lumina de cca 100-120 lei/luna. Am iesit cu mult mai bine decat ei.
Lavinia_Cristina_ întreabă: