| Florentina9210 a întrebat:

Cu ce pot sa dau pe tastatura, ca sa nu se mai curete numerele/cifrele, cand tastez?

26 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Tastatura ieftina de proasta calitate, d-aia se sterg literele. Cumpara una mai de calitate si nu ai treaba.

| Florentina9210 explică (pentru Intruder19):

Imi poti recomanda tu una mai buna? Nu prea le am cu astea.

| Intruder19 a răspuns (pentru Florentina9210):

Cat esti dispusa sa dai pe o tastatura?

In jur de 100 de lei!

Daca mai pui 12 lei ai asa ceva care este si iluminata si butoanele sunt gravate de calitate si nu se sterg asa de usor
http://www.pcgarage.ro/tastaturi-gaming/redragon/karura/

O am de ceva timp si mi se pare o tastatura foarte buna in pretul ei.

Omg, si are si tastele cum le voiam eu, adica mai putin zgomot fac. Pe asta o voi cumpara! Eu voiam sa o cumpar pe aceasta, e aproape ca cea pe care mi-ai aratat-o, insa nu este iluminata. http://www.prostore.ro/......00178.html

Iao pe cea recomandata de mine, nu o sa fii dezamagita, e de calitate si e iluminata in 7 culori.

| mgtow a răspuns:

Intinzi ulei de floarea soarelui pe fiecare tastatura putin si va proteja mult timp

| RAY a răspuns:

Ce tastura ai pe alb?

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Pe negru o am. E aceasta http://www.pcgarage.ro/tastaturi-gaming/somic/xeiyo-k024/ a inceput de la un timp sa se curete cifrele/ literele de pe taste, o am de 7 luni.

| DryIce a răspuns (pentru Florentina9210):

Si mie mi s-a luat vopseaua de pe 2 taste sad au transpirat degetele si gata s-a luat vopseaua. La alte tastaturi nu se ia asa usor, se pare ca astea de gaming sunt nereusite. Dai si multi bani si degeaba.

| danutzu96 a răspuns:

Daca se curata literele si cifrele inseamna ca e poasta rau. Am tastaturi de aproape 10 ani si nu are taste sterse. Nu prea ai cu ce sa dai, doar sa cumperi pe viitor una mai buna.

| Florentina9210 explică (pentru danutzu96):

Si asta voi face!

| seth2016 a răspuns:

Dai cu lac de unghi transparent. Vezi sa nu se topeasca plasticu'. Sufli tare...

| Florentina9210 explică (pentru seth2016):

Am facut asta cu o tastatura mai veche si nu a avut nici pe dracu! De data asta voiam o solutie mai buna!

| Ađrian90 a răspuns:

Fă cu carioca peste litere laughing Şi nu se şterg

| Florentina9210 explică (pentru Ađrian90):

Tot timpul dai raspunsuri atat de ''inteligente'' sau o faci doar ocazional?

| Ađrian90 a răspuns (pentru Florentina9210):

Am spus ceva ce te dereanjează? Nu ai cu ce da pe ea, cumpără alta nouă, probabile de la sine înţeles. Spor.

| Anonimul95t a răspuns:

Salut, incearca cu un marchar pernamet sa-u cred ca ar fi mai bine sa iti cumperi alta

| Florentina9210 explică (pentru Anonimul95t):

Pai am de gand sa imi cumpar alta, peste putin timp, insa, au ramas cam jumate ciferele, si imi obosesc ochii, stand sa ma uit atent, pe ce apas.

| MOvidiu a răspuns:

Salut,pentru a inlatura aceasta ''grija'' eu imi atasez o tastatura+ mouse wireless externe si nu am treaba cu laptopul...
O zi buna...

| Burza_George_1996 a răspuns:

Incearca cu niste acid sulfuric

| Florentina9210 explică (pentru Burza_George_1996):

Incerc pe tine si daca functioneaza dau si pe taste!