| Paulicass a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare daca este parolat BIOS-ul la un laptop, si nu stiu parola, merge instalat Windowsu fara sa intru in BIOS?

14 răspunsuri:
| ravyALEX a răspuns:

Nu... deoarece in bios trebuie sa intri ca sa stergi partitiile vechi cu win xp si tot in bios trebuie ca sa creezi noile partiti si sa instalezi pe ele win 7 sau ce versiune vrei
Funda?

| charleslouboutin a răspuns (pentru ravyALEX):

Penibil..lucrurile alea nu le faci din bios amice.

| ravyALEX a răspuns (pentru charleslouboutin):

Ba da frate. nu imi spune mie, eu repar calculatoare de mult tim asa ca...

Esti vai de capul tau prietene. Bye.

Ma daca tot comentezi atata atunci explica ma cum faci daca nu din bios
eu pe toti i-am vazut ca fac din bios (si eu la fel) si tu zici ca nu e asa
Hai frate arata-ne... ha sau tu folosesti shiedlu ala de instal de win big grinbig grinbig grin?

Eu zic sa ai grija cum vorbesti si cu cine..asta ca sa nu-ti scot eu figurile de **** din cap cu forta! Daca te-ai fi uitat mai atent cretinoidule, reparatorule de calculatoare ce esti, i-am explicat la om ce trebuie sa faca. Si..nu mai folosesc windows de ani buni "frate". Retardule, MORI. Dupa ce ca esti prost de puti mai esti si tare in gura.

Comportament de copil de 12 maxim 14 ani
si lasa amenintarile ca... prin art 193 se spune ca poti sa faci 3 luni de inchisoare daca ma amenti pe mine sau familia mea... da bine ca tu probabil esti minoar asa ca nu prea are ce sa iti faca

Amice..stai tu linistit ca mai ai tu pana sa strangi anii mei. Oricum nu stau sa imi prind mintea cu aligatorii...cat despre inchisoare, asteapta mai intai sa te caftesc si vorbim dupa. Da-mi adresa ta sau zi unde ne vedem daca esti atat de smecher penibilule. Ca nu stau sa ma cert pe net cu toti copii prosti. Ne intalnim si rezolvam problema.

In primul rand e de ajuns sa ma ameninti fara sa ma bati ca sa ai probleme
2 grija la violenta verbala
3 varsta de 19 ani nu cred ca e tocmai de copil
4 s-ar putea sa vrei sa te intorci inapoi cand o sa ma vezi si sa stii ca asta nu e amenintare ci pur si simplu informare
5cred ca ar trebui sa terminam ca TPU nu ii site de conversatie sau cearta
Omu asta cauta raspuns la o intrebare nu vroia sa ne vada pe noi cum ne certam big grinbig grin asa ca sa terminam

Amice...stai tu linistit ca am batut multi ca tine. Si da ai dreptate, nu este site de cearta. Daca vrei sa o rezolvam ti-am zis spune-mi unde stau sau unde ne intalnim. Daca nu. termina cu figurile astea de copil prost din spatele monitorului. Bafta.

Hmm hmm hmmhappy

| relian a răspuns:

BIOS-ul parolat adica cum este parolat? Sau ai vrut sa spui daca laptopul are parola,aia e altceva. Daca laptopul are parola numai asa poti intra pe el,sa ii pui din nou wind si doar intrind in bios. Odata ce ai parola pe el nu ai cum sa instalezi altfel, unde mai pui ca un wind se instaleaza normal asa plecind din bios, doar asa elimini orice din acel hard, eventuali virusi, spioni si asa mai departe. Daca instalezi wind direct de pe laptop si sigur ai nu stiu cite partitii fii sigur ca va merge la fel de naspa cum mergea si pina atunci.Intri in bios formatezi tot hardu, stwergi toate partitiile, lasi doar una singura pe care instalezi wind.Hai daca vrei sa fii figurant, fitos sa fii in rind cu restul poti face iar alte partitii dar tot asa din bios, desi te asigur ca mai multe partitii inseamna mai multe probleme nicidecum ca o sa mearga calc mai usor.Ba dimpotriva iti va merge mai greu.Partitiile sint mofturi sau nu stiu nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa eu nu le vad rostu.Incearca cu o singura partitie si dupa sa vezi.Dar instaleaza windows plecind din bios.

| DDCC a răspuns:

Salut!
Ai nevoie de bios doar pentru a seta ordinea de boot (setezi pentru CD/DVD-ram).
Formatezi/ștergi partițiile de-abia când ai introdus un DVD/CD bootabil cu WIndows-ul, deci nu mai ai treabă cu bios-ul atunci doar dacă n-ai făcut vreo setare bine.
Deci, dacă nu e setat va trebui să resetezi bios-ul, nu sunt sigur, dar cred că trebuie scoasă bateria de la laptop
http://www.elforum.ro/viewtopic.php?f=50&t=66934

Uite http://youtu.be/US306Sxt090
http://youtu.be/I--XPybWlig
Însă, dacă crezi că nu te pricepi mai bine cheamă pe cineva să te ajute.

| charleslouboutin a răspuns:

Nu ai nevoie de bios. Trebuie sa selectezi frecventa de boot...(f2, f7, f8, f10, f12..depinde ce tasta e la tine.) Dai boot de pe cd, o sa iti apara "press any key to boot from cd." apesi enter si ai intrat in instalare.