Pai intri in control panel la sound apoi la sistem sound si selectezi a doua varianta daca vezi ca e selectata placa video ati/nVIDIA tu selectezi realteck placa audio normala daca nu gasesti optiunile iti trimit exact pas cu pas. noroc
Salut nu te ingrijora am avut si eu de multe ori problema aceasta, dupa cate cred eu, e ca tu ai 2 placi audio si trebuie sa o selectezi pe cea buna:prima placa e cea la care ai conectat boxele i-ar cea de a doua e iesirea de la placa video(acea daca are si HDMI are si iesire audio)intra in setari la audio si selecteaza prin ce placa sa fie iesirea. Daca nu stii cum revino cu o alta intrebare si am sa-ti explic cum.
Buna, am urmarit intrebarea sperind sa apara completari. Am aceeasi problema dar nu stiu cite placi sint. Si... nu stiu sa fac setarile. Ma puteti ajuta? Multumesc.
Imi cer scuze ca scriu asa de tirziu dar am utat complet de intrebarea ta,( Si sa stii ca nu umblu dupa funde , asa ca sa revenim la intrebare ta daca nu ai rezolvat cumva problema deja, in fine zi ce windows ai?
"Clasicul" XP. Nu, inca nu am rezolvat problema.
Este Realteck AC97. Si nu mai sint alte optiuni.
Pai intri in control panel la sound apoi la sistem sound si selectezi a doua varianta daca vezi ca e selectata placa video ati/nVIDIA tu selectezi realteck placa audio normala daca nu gasesti optiunile iti trimit exact pas cu pas. noroc