| XDestroyX a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare. Folosesc recuva pentru a gasi niste fisiere de pe hard dar am o problema, am niste fisiere video de care vreau sa dau. In partitia C nu gaseste decat prostii de la windows dar nu mai am facut si partitia D, dar am acolo un hard si imi zice ca sunt 88 de fisiere video dar le scanez si dupa scanare nu imi apare nimic. De ce? Dau fundita, va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Deci sunt videoclipuri care tu banuiesti ca ti-au fost sterse din pc din hardul C care e cel principal?
in acest caz cauta "Wondershare Data Recovery"
iti reamintesc: daca videoclipurile au fost sterse de mult timp, sau au fost scrise multe date noi pe hard, o sa fie greu de recuperat.

2 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Stii unde au fost mai exact fisierele ce le cauti?
daca ai un hdd secundar si e conectat la pc, posibil sa nu fie recunoscut datorita formatului ce il are. nu inseamna ca trebuie formatat. o sa pierzi tot.
revenind la problema ta spune ce tip de fisiere cauti in concret ca sa vad ce program ai nevoie ca sa le recuperezi.
important: fisierele ce le cauti au fost sterse?
in caz afirmativ, acum mult timp? daca ai scris informatie noua in hdd dupa ce ai sters sau ai pierdut fisierele respective putine sanse ai sa le recuperezi.

| XDestroyX explică (pentru gelu1970):

Cauta niste videoclipuri, mi-a zis cineva de ele. Sunt foarte importante, nu stiu ce a sters si ce a facut cu hardul

| gelu1970 a răspuns (pentru XDestroyX):

Deci sunt videoclipuri care tu banuiesti ca ti-au fost sterse din pc din hardul C care e cel principal?
in acest caz cauta "Wondershare Data Recovery"
iti reamintesc: daca videoclipurile au fost sterse de mult timp, sau au fost scrise multe date noi pe hard, o sa fie greu de recuperat.