exista o posibilitate de eroare, daca ai incerca totusi sa reinstalezi windows-ul sau sa ii faci o curatare cu bitdefender? Poate fi si nu prea poate, adica nah, este destul de mult spatiu care spui tu ca nu este ocupat.
In WinDirStat mie imi spune ca tot ce am eu pe C consuma 32.2 GB, dar in My Computer imi zice ca tot ce am eu pe C consuma 79.0 GB.
Dai o reinstalare de windows , dupa ce imi spui tu, ori este 100% eroare in windirstat, ori are ceva cu partitionarea, nu imi pot da seama, oricum eu la prima faza asta a-si face, daca tot persista faza, zi-mi.
Am rezolvat... era ceva legat cu System Protection / System Restore, dar multumesc oricum de ajutor!
Este vorba de,, update-uri,, după care totul revine la normal.Pentru linistea ta instaleaza si făi o scaanare completă cu asta. https://www.malwarebytes.org/
Si unde le gasesc ca sa le sterg?
Nu poti, pur si simplu, deci, am o lene sa scriu, iti trebuie,, winrar,, sau 7Zip,, sa dezarvihezi, cauta C- Users, Appdata,
Oricum a-r fi, un Windows cu licentă nu se compară cu unul piratat, stiu ce spun.