| Innohit a întrebat:

Salut.am si eu o intrebare.Se merita sa dau un nokia 5800xm(arata de 9/10) pe un samsung omnia 16GB cu toate accesoriile si cu urme normale de uzura? Eu la nokia am doar incarcator si card 2GB...imi puteti spune ce ar putea avea defect Omnia? si la ce ar trebui sa ma uit in principal cand fac schimbul.Astept raspunsuri, cel mai bun primeste fundita

Răspuns Câştigător
| cartman a răspuns:

Uitasem, sa aiba semnal! Astia iar vorbesc aiurea, nu ma mira. Ei tot ce detin e mai bun, hh. Nu se compara intre ele, clar i900 este mult mai bun si mai rapid, doar ca difera sistemul de operare, care este putin mai complicat fata de symbian.

4 răspunsuri:
| cartman a răspuns:

Daca e i900 da. sa nu aiba pixeli morti, camera sa focalizeze, sa nu aiba probleme cu sunetul, sa ii functioneze si functia de vibratie etc. cel mai bine daca ti-l da la cutie cu toate accesoriile, neumblat.

| CookieTsang a răspuns:

Eu nu asi sti ce sa aleg, imi place designul de la Nokia, dar mai bun mi se pare Samsung... eu am primit LG gt505 care e super dar sa asezat o colega la banchet pe el si e praf ecranu crying

| Robert5678 a răspuns:

Votez pentru Nokia.Si eu am un Nokia la fel, insa iti spun ca e fantastic. Mi se pare mai bun ca un Iphone.Nu l-as da pentru nimic.Calitatea e fantastica.

| lol1232 a răspuns:

Pai se merita dar trebuie sa fi foarte atent ca accesorile sa fie intr-o stare foarte buna bafta!