| Leţcanu_Remus_1990 a întrebat:

Am si eu o mare problema! Astazi am incercat sa intru sa citesc mail-urile pe o adresa a mea de yahoo mail, intru in cont bag numele de utilizator si parola si intra in mail. Problema e ca nu pot citi deloc mailurile, deoarece pagina se reincarca singura incontinuu. Am intrat si pe celalalt cont al meu de yahoo si acolo pot citi mailurile. Va rog daca ma puteti ajuta cu ceva solutii, caci pe adresa aceea am multe lucruri importante si n-as vrea sa o pierd! Ce credeti poate fi o problema de la serverele yahoo sau o fi virusul care a innebunit lumea in ultimele zile? Mentionez ca nu efectuez deloc tranzactii online? Astept mai multe raspunsuri!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ozgean07 a răspuns:

Salut!
Tin sa te anunt ca yahoo! a fost spart de hack-eri..Cand intrii in contul tau deja virusul iti intra in calculator. s-a dat si la stiri.

| Leţcanu_Remus_1990 explică (pentru Ozgean07):

Multumesc! Stiu ca a fost spart de hackeri, dar ma intereseaza daca imi pot pastra aceasta adresa de email si daca mai pot face ceva sa-mi vizualizez mailurile. Daca stiti vreo solutie e binevenita!

| Ozgean07 a răspuns (pentru Leţcanu_Remus_1990):

Sincer sa fiu..nu am o solutie pentru tine...cel mai bine este sa astepti pana se concretizeaza problema

5 răspunsuri:
| MarianAlex112 a răspuns:

Incearca alt Browserul..chrome, firefox, safari. etc

| Leţcanu_Remus_1990 explică (pentru MarianAlex112):

Am incercat si cu chrome, firefox si internet explorer... La fel se intampla cu toate

| MarianAlex112 a răspuns (pentru Leţcanu_Remus_1990):

Nu stiu...