| AdyShinobi a întrebat:

Salut,am si eu o MARE problema.Mi-am scapat de pe birou pe jos telefonul, un Samsung Galaxy S3 mini,asa la prima vedere nu are chiar nimic, desi prin cadere s-a deschis husa si a cazut direct pe ecran...nu pare afectat touchscreen-ul din cate imi dau seama,dar evident are zgarieturi, noroc ca are folie de protectie.Ma gandesc sa o inlocuiesc acuma, dar sa ma tem ca ar putea avea ceva mai mult decat niste simple sgarieturi pe folie?

Răspuns Câştigător
| PanaceuUniversal a răspuns:

Am scapat Samsung Galaxy Mini pe scari un etaj. Fara husa! S-a cam atins la colturi telefonul dar in rest nu are nimic. Nu cred sa pateasca telefonul tau ceva de la o simpla cadere de pe birou, mai ales ca avea si husa!

| AdyShinobi explică (pentru PanaceuUniversal):

Pai da, dar a cazut direct de ecran.Ma gandeam sa nu fie afectat, pare ok nu stiu ce sa zic acuma.Partea nasoala e ca era la incarcat si prin cadere a stricat incarcatorul, ma chinui acum sa vad cat ar fi unul.

3 răspunsuri:
| mobisimo a răspuns:

Folia nu protejeaza impotriva loviturilor, dar impotriva zgarieturilor, da!
Husa nu ar fi trebuit sa se deschida singura! Daca vrei sa iti recomand niste huse de calitate, spune-mi!

| AdyShinobi explică:

PSbig grinistanta nu e asa mare, a cazut totusi direct pe parchet asa ca de aia intreb.