| edani99 a întrebat:

Am si eu o mare problema. Mi se tot blocheaza calculatorul, cand imi e lumea mai draga. De exemplu cand ma joc, sau la alte chestii. Se blocheaza deodata si dupa aceea nu mai pot sa fac nimic, decat sal restartez. Totul a inceput de cand am bagat windows7.Mi-a mers(acum am XP-u).dar dupa aceea a inceput sa se blocheze, si era o eroare in care scria ceva despre placa video..Virusi nu am. Oare de la ce poate fi? :S

Răspuns Câştigător
| 4ndr33y a răspuns:

Daca precizai ce spunea eroarea respectiva, aveam mai multe indicii.
Iti sugerezi sa descarci cele mai noi drivere pentru placa video, placa de baza, audio si de retea.
Ar putea fi cauze multiple, pe langa corupere de drivere, contact imperfect a placutelor RAM in sloturi sau contact imperfect la mufele SATA / Power

| edani99 explică (pentru 4ndr33y):

Cred ca poate o fi si de la RAM..ca in momentul cand am instalat windows7, am cumparat inca o placuta de ram...

3 răspunsuri:
| Me2 a răspuns:

Poate fi de la RAM, sau poate fi de la procesor, cand e suprasolicitat ajunge la o anumita temperatura (la limita), iar el cum e "destept", ca sa nu se arda isi da restart, sau se blocheaza

| edani99 explică (pentru Me2):

Mda...ai mare dreptate cu procesorul..ca am uitat sa mentionez ca mi se mai si restarteaza..multumesc ca mi-ai ziswinking