Daca ai sters partitia din greseala, doar un program de recuperare documente iti poate salva informatia de pe D. Sfatul meu e sa reinstalezi pe C un alt Windows (eventual Xp) sa vezi daca partitia reapare (altii nu au avut norocul asta).
Daca partitia D a disparut fara avertisment si ai certitudinea ca nu a fost sters din greseala, atunci se poate recupera cu un soft. Mie mi-a disparut partitia E si programul m-a ajutat s-o fac vizibila din nou. Problema e ca nu stiu daca aplicatia e compatibila cu Win8, de aceea iti rexomand tot xp, pana iti rezolvi problema (Te rog sa folosesti recomandarea mea numai daca altcineva nu vine cu o solutie mai usoara!)
Din fericire softul e gratuit. E o aplicatie ce iti scaneaza hardul si iti detecteaza partitiile. Daca apare mesaj despre floppy sau alte dispozitive externe, ii dai "Continue". Pe tine te intereseaza doar hardul. Acceseaza linkul cu download direct si instaleaza-l in calculator. Alegi prima optiune de scanare si pe urma vezi ce afiseaza.
http://findandmount.com/fnmsetup.exe
Daca nu te descurci, apeleaza la cineva care stie sa opereze cu softurile.
Depinde de cat timp l-ai instalat si ce ai facut la el.iti recomand sa mergi la un service IT pentru o recuperare de date.in ce oras esti?