Foloseste system restore si dai data pc-ului inainte de instalarea programului.
Da..ma-m gandit la asta, dar am puncte de restaurare doar dupa dezinstalare.
Poti sa imi dai un link..de preferabil sa fie in engleza sau romana, ca am gasit unul dar este in germana
Asa, deci am facut rost de el..acum mai am o problema. la LOGONS, nu imi arata cea originala, chiar daca dau restore to default, la fel, imi zice ca aia e originala :@
Am dat, dar tot asa. Nu cred ca am o problema cu temele de la windows. Este ceva cu logon/off. Mai astept raspunsuri va rog!
Straniu
instaleaza din nou Seven remix XP
apoi cu uninstall tool dezinstaleaza Seven remix XP
99% ca te va ajuta
Deci ca asta m-am gandit si eu(mintile luminate gandesc la fel ), si am si facut-o. Am dezinstalat-o cu Revo, si degeabaa
Asa...deci , am gasit backup-ul de la fila respectiva. am inlocuit-o, si am deschis-o cu un program deasta..de Logon, si imi arata ca este o poza din pc-ul meu. Cred ca din cauza ca am facut "compress old files". vreo idee cum sa nu mai fie "compresata".
Asta nu stiu, odata un prietenu mi-a zis ca cu tuneup utilities 2012 se rezolva problemele de genu asta
acum mi-am amintit de acest program
are in el sa resetezi temele default, sau instaleaza o tema originala care era in windows xp, ceva de genu
Eh, si eu am avut programul ala , dar la mine mi-a dat din nou aia originala, Inseamna ca tia schimbat-o programul din windows, deci ii cam greu sa gasesti poza in tot windowsul sau daca ai rabdare dupa cautat intra in C>>windows, sau mai simplu dar neplacuta reinstalare windowsului