| r0b3Rt03 a întrebat:

Salut,am si eu o nelamrire si de acea astept raspunsul uni profesionist, e normal ca la configuratia asta (Procesor AMD Athlon(tm)XP 2500+ 1.83, Ram 1. 50gb, placa video 256MB GeForce FX 5500 (Undefined) ) sa mi se miste sacadat windows 7Ultimate? e normal sau ar putea fi windowsu mai de proasta calitate?

Răspuns Câştigător
| mawis a răspuns:

Salut, e normal deoarece procesorul e un model ceva mai vechi, insa poti sa-ti pui windows7 Home edition sau Professional, dar in nici un caz windows7 Maximum sau windows8 deoarece vei face situatia mai rea, dar mai bine du-l la reparatie si zile sti schimbe procesorul si nu te speria procesorul este doar un cip nu e tot towerul (towerul este partea calculatorului de unde se aprinde se pu diskurile) a si un procesor bun si nou costa 40-50euro.
Bafta!
A si daca te pricepi in calculator adauga-ma in prieteni.

14 răspunsuri:
| schajuman1344 a răspuns:

Ce versiune are acest Windows 7 Ultimate? x32 sau x64?

| taken a răspuns:

Cati profesionisti in ale informaticii crezi ca isi fac veacul pe aici?
http://windows.microsoft.com/ro-RO/windows7/products/system-requirements

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal, ti-ar trebui mai multi rami.De ce nu folosesti xp cu nsite skinuri? iti va merge mult mai bine si asa cred ca nu te joci tu jocuri care sa ceara direct x 10

| r0b3Rt03 explică (pentru anonim_4396):

Numia lol samp si cs...

| anonim_4396 a răspuns (pentru r0b3Rt03):

Lol cere cam mult dar in nici un caz dx 10.baga xp sp3 o sa mearga mult mai bine.

Cand zici ca cere lol cam mult la ce te refri mai mult la resurse configurati ori directx, nu am incercat inca sa joc lol dar din cele auzite mi-ar merge...

Ma refer la rami si placa video, procesor dar iti merge, cam toate jocurile pretentioase pe xp folosesc dx 9 si pe 7 dx 10 dx asta ne o problema doar il instalezi gata poti instala si nvidiaphysx te ajuta

Nvidiaphysx ce e asta?

Nvidiaphysx ce e asta si la ce ajuta?

E un suport de la nVIDIA si ajuta la jocurisunt unele ce cer nVIDIA physx neaparat.

E bine daca il scot de aicia? (http://www.nvidia.com/......mation.php

DA de aici il iau si eu. Daca sacadeaza jocurile, poti scoate din procesele din bara, messu ...etc

| mytyk a răspuns:

Da, mai pune ceva rami si o sa mearga mai bine!