Ce sistem ai? versiune win? ai folosit-o si ai reinstalat driverele? de obicei windows-ul o gaseste dar e nevoie de un update la drivere. e posibil si sa mai ai ceva ramas prin sistem care iti 'agata'driverul (mai ales daca nu e versiunea corecta pentru windows-ul care-l ai tu).
Am windows 7 si am incercat de 2 ori sa reinstalez driverele, am si updatat dar nimic.
Am windows 7 si am incercat deja sa reinsalez driverele si sa updatea!
Driverele sunt de pe net, cd-ul cu care a venit placa sau din alta parte? Cel mai bine instalezi driverele de pe cd-ul cu care a venit placa, sau de pe site-ul producatorului placii video.
Eu am luat driverele de pe net, deoarece am luat placa de la pc-ul unui prieten, deci prin urmare nu aveam nici un cd. Si nu prea gasesc producatorul, adica am luat driverul de la un video de pe youtube.
Pe placa video trebuie sa scrie producatorul. Poti instala si drivere generice, adica care merg cu orice placa video dar performantele vor fi foarte scazute. Fiindca ai ATI, iti recomand o vizita pe site-ul lor, download ati catalist pentru versiunea care o ai tu (adica verifici daca ultima versiune de catalist stie si chipset-ul tau, seria 5400).