| Rares_Ciobanu_1995 a întrebat:

Am si eu o problema : Am un sistem audio Genius 5.1 si de doua-trei zile se aude mai incet la anumite volume. Am dat din rotita lui si am gasit 2 locuri in care se aud toate boxele mult mai tare, in rest se aud mult mai incet.De ce? E de la firul care intra in laptop? L-am schimbat acum 8 luni...am mai avut problema asta dar si-a revenit pe parcurs...

Sper ca am fost destul de explicit.

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Utilizator1234 a răspuns:

Potentiometrul de volum trebuie schimbat. Nu-i scump si nici costisitoare operatiunea, insa recomand sa mergi la un electrician pentru inlocuire.

2 răspunsuri:
| edi1098 a răspuns:

Incearca sa-l conectezi la alte aparate in afara de laptop, chiar si telefonul. Este posibil sa fie de la mufa care intra in dispozitiv, si eu am tot boxe Genius si cand bag mufa se aude numa intro boxa si ca sa fac sa se auda in amndoua stau si invart mufa scot bag paa se aude in amandoua. Sper ca t-am ajutat.bafta!

| Rares_Ciobanu_1995 explică (pentru edi1098):

Problema nu e ca nu se aud toate boxele.Problema este ca ele se aud mult mai incet decat atunci cand dau rotita de la sistem pe un anumit volum.Gen: cand dau pe un anumit punct se aude tare, dar daca dau cu o liniuta mai in spate sau mai IN FATA se aude mai incet.Asta nu pot sa-mi explic.De ce intr-un punct se aude tare si in rest incet thinking