| TheNewSanta a întrebat:

Salut am si eu o problema
Azi mi-am reinstalat windowsul ( 7) dar pe 64 de biti
Dupa ce l-am instalat si am instalat tot ce imi trebuie am observat ca pe C ( este un ssd de 64 gb) supunea ca mai e liber doar 11gb iar toate aplicatiile instalate pe C la acel momet avreau un total de 22 de gb.
Dupa matematica mea de clasa a 3-a ar trebui sa am free 42 de gb ( sau mai putin pentru ca windowsul nu recunoaste tot ) si eu am doar 11
Cum pot face sa rezolv aceasta problema adica cum fac sa ii arate toata memoria?
Multumesc anticipat ( funda)

Răspuns Câştigător
| kantorlaurentiu a răspuns:

Reformateazal la rece si baga windowsul din nou bafta. am patit-o si euhappy

6 răspunsuri:
| shannygelu a răspuns:

Ai reinstalat peste celalalt windows si nu ai dat format la partita pe care ai instalat windowsul

| TheNewSanta explică (pentru shannygelu):

Pai da dar am dat delete format nu am cum sa dau pe un ssd

| shannygelu a răspuns (pentru TheNewSanta):

Intra in bios si schimba in ahci mode

| sdhashsah a răspuns:

Nu ai scapat un joc pe acolo din greseala? Dezactiveaza hibernarea si vei castiga 6gb, dezactiveaza si memoria virtuala si de acolo vei castiga valoare memorie tale ram deci daca ai 4gb rami vei castiga spatiu liber 4 gb >fa o curetenie cu cleaner si vezi ce mai opti de acolo.Normal windowsul impreuna cu programele nu trebuie sa ocupe mai mult de 15gb maxim 20gb, acum depinde si de ce programe sau cate ai instalat.am vazut ca ai spus ca ai reinstalat windowsul ai formatat ssd-ul, nu tia ramas si vechiul windows pe acolo? Eu am castigat 20gb prin dezactivarea hibernari si a memoriei virtuale enorm de mult.
Uite si cateva tutoriale.
http://www.google.ro/......http?/cse

| TheNewSanta explică (pentru sdhashsah):

Salut de formatat nu am foarmatat ca la ssd nu se da format...am dat doar delete si sigur nu am nici un joc...

| iulyan_9096 a răspuns:

Sa stii ca windows-ul de 64 bit este mai mare ca cel de 32 de bit, si poate ai mai bagat si vreun joc pe acolo.