| KeNzoR07 a întrebat:

Salut! Am și eu o problema cu Facebook-ul, prietenii nu ma pot eticheta și nu știu de ce. Îmi poate spune cineva care este soluția, ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Prima dată, încearcă de pe alt browser (Mozilla, Crome etc)
Ori de pe alt dispozitiv (pe laptop, dacă in prezent folosesti telefonul)

Dacă nu functionează, scrie la Facebook, vezi că pe acolo, pe undeva, există o căsuța "Raportează o problemă", le scrii in engleză și aștepti răspuns. Prima dată, o să primesti un răspuns generat automat, iar apoi, verifici peste cateva ore/ zile, dacă s-a rezolvat problema.

UPDATE:
Citeste ce scrie aici:

" I figured out a way to fix this issue. Install the Phony add-on (which allows you to change the user agent string) and set the user agent string to Firefox OS. Then re-load Facebook's mobile site. You should be able to tag people by entering their names now.

So it does not appear to be a JS issue, it appears to be how Facebook renders the site for Firefox for Android. If you make it think you're using something else (e.g. Firefox OS) it will render properly."

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate că ai setat tu (intenționat sau nu) să nu poată nimeni să te eticheteze în fotografiile lor.
Verifică cu atenție la Setări.

| KeNzoR07 explică (pentru anonim_4396):

De setat, nu am setat nimic. La setări nu știu unde sa intru

| floresdemayo a răspuns (pentru KeNzoR07):

Te duci la Setări ⇢ Confidentialitate ⇢ Activitatea ta ⇢ Revizuiește toate postările si lucrurile in care esti etichetată (dai click) și va apărea așa ceva:

https://imgur.com/a/VEK3Lek (debifezi, fix cum e in imaginea mea) și dai accept la pozele in care ai fost etichetata, dacă vrei să iti apara in cronologie.

| KeNzoR07 explică (pentru floresdemayo):

Am întrat acolo și casuta nu este bifata, problema este ca prietenii când vor sa ma eticheteze intr-o postare, nu ma găsesc

| floresdemayo a răspuns (pentru KeNzoR07):

Prima dată, încearcă de pe alt browser (Mozilla, Crome etc)
Ori de pe alt dispozitiv (pe laptop, dacă in prezent folosesti telefonul)

Dacă nu functionează, scrie la Facebook, vezi că pe acolo, pe undeva, există o căsuța "Raportează o problemă", le scrii in engleză și aștepti răspuns. Prima dată, o să primesti un răspuns generat automat, iar apoi, verifici peste cateva ore/ zile, dacă s-a rezolvat problema.

UPDATE:
Citeste ce scrie aici:

" I figured out a way to fix this issue. Install the Phony add-on (which allows you to change the user agent string) and set the user agent string to Firefox OS. Then re-load Facebook's mobile site. You should be able to tag people by entering their names now.

So it does not appear to be a JS issue, it appears to be how Facebook renders the site for Firefox for Android. If you make it think you're using something else (e.g. Firefox OS) it will render properly."