| palablood a întrebat:

Salut.Am si eu o problema cu idul de messenger.Acum 3 zile mi-am schimbat parola..in acea zi nu am avut nici o problema, a mers perfect. Ziua urmatoare imi zice"Your account has been locked", din cate am inteles asta se intampla cand gresesti de mai multe ori parola sau incerca cineva sa intre la tine pe id dupa alt calculator si ca trebuie sa astepti 1 zi ca sa se deblocheze.Am asteptat pana azi si cand am bagat idu si parola si am dat sign in imi zice ca parola nu e buna, am incercat de mai multe ori(si sunt sigur ca e parola corecta) iar imi zice ca idu este blocat.Am incercat optiunea cu "My account may have been compromised" dar din pacate nu mai stiu cele doua intrebari care ti le alegi cand iti faci idul.Ce pot sa fac?

3 răspunsuri:
| acinorev a răspuns:

Deci... ti s-a blocat contul. si ai incercat optiunea pentru conturi compromise... fa-ti un nou ID si o noua parola. Un nou cont. happy

| palablood explică (pentru acinorev):

Ma asteptam la raspunsul asta dar eu am nevoie de o solutie sa il pot recupera... exista cumva un mail de la yahoo unde i-as putea intreba daca exista o solutie?

| acinorev a răspuns (pentru palablood):

Nu cred... Imi pare sincer foarte rau... sad