| th3on3 a întrebat:

Am si eu o problema cu pc-ul.Se blocheaza atunci cand incerc sa joc ceva sau cand mai intru pe net.Ramane asa pana cand nu ii dau restart.Nu inteleg ce poate fi. Sper ca ma poate ajuta cineva.Nu stiu ce sa-i mai fac.Singura solutie cred ca e sa-l arunc de la balconlaughing.

11 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Păi problema poate fi ori de la insuficienţa de RAM ori de la inposibilitatea procesorului de a efectua operaţiile simultan.Recomand o optimizare a Windows-ului prin închiderea unor servicii ce sunt inutile şi defragmentarea registrului.Ar trebui sănu mai ai necazuri cu blocarea.

| ronin33dan a răspuns:

DA. Incearca sa vezi daca-l arunci se mai blocheaza?! Apoi contacteazane din nou!laughing Cel mai probabil ai soft care-si face de cap prin compul tau, intra in task manager cu ctrl+alt+del si vezi ce proces iti consuma resurse pe acolo, dar deschide task managerul inainte de ase bloca. Dupa ce ai vizualizat procesul intra pe giugle si cauta informatii despre el si vezi ce este.Bafta si cand al arunci pe geam cheama-ma! Succes!

| Ancestralsoul a răspuns:

In safe mode iti merge?

| Cretaker a răspuns:

Sinedd?

oh hey there Eduard, long time no see bro.

| greenmile00 a răspuns:

Este foarte posibil sa fie de la RAMi. ori mai adaugi ceva peste ce ai, ori pur si simplu incerci sa joci jocuri suportate de configuratia pe care o ai. Toate jocurile au un readme. txt, in care o sa gasesti informatii despre configuratiile suportate, configuratia minima pe care merge si configuratia optima.
Iar legat de internet, acum imi dau doar cu parerea pentru ca datele oferite de tine sunt pur si simplu insuficiente, dar ar putea sa fie de la browser, poti incerca sa il reinstalezi, iar daca folosesti mozilla ai putea chiar sa te gandesti sa il schimbi, pentru ca intr-adevar sunt mai multe persoane care au sesizat probleme legate de browserul respectiv, mananca foarte multa memorie virtuala, si evident duce la blocare.

| Sinedd a răspuns:

Se blocheaza si tastatura si mose-ul?
Asa am patit si eu pana cand...am schimbat mouse-ul.

| th3on3 explică:

Da se blocheaza... dar nu cred ca e de la asta.

| th3on3 explică:

RAM am 1, 5GB.Jocuri, nu joc jocuri mari. Prima data am crezut ca poate e de la placa video, deoarece am folosit un program ce imi arata temperatura si era destul de mare, ajungea pana la 70°. Cand am schimbat placa video temperatura era ok, dar tot se blocheaza. Iar internet la fel ca si cu jocul, nu cred ca e de la browser, eu folosesc internet explorer sau opera.Chiar nu inteleg ce poate fi.Eu cred ca e ceva legat de hardware deoarece am formatat HDD-ul si am reinstalat windows, dar degeaba.sad

| th3on3 explică:

Dupa cum am mai spus, windows-ul l-am instalat nu stiu de cate ori, dar degeaba.@Ronin, o sa incerc si metoda ta, dar nu cred ca am vreo sansa.Deci nu stiu, dar eu o tin pe a mea, ca problema e ceva legat de hardware.thinking P. S.: o sa te chem, doar daca imi aduci unul noubig grin. Oricum, mersi pentru raspunsuri pana acum.

| th3on3 explică:

De la RAMi nu cred.la procesor ma gandeam si eu, dar n-as vrea sa dau bani degeaba pe un procesor noubig grin. vreau sa fiu sigur de cauza problemei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai virusi. Reinstaleaza win. Recomand win 7winking