Micsoreaza rezolutia la ecran! clik dreapta pe desktop si schimba rezolutia pentru ca nu o mai suporta placa video!
Incearca asta-> click dreapta pe ecran, properties->desktop->customize desktop->vezi daca sunt bifate casutzele pentru my computer my documents etc. cat despre bara de start ar trebui sa fie ascunsa. daca nu inseamna ca ai ceva probleme tehnice care ma depasesc. dai un format.
Ce tare, mi-am pus google pe desktop dar nu stiu cum se face la loc
P. S. nu era de acolo
Si eu am patit la fel doar ca mie nu-mi aparea absolut nimic pe desktop si concluzia:trebuie reinstalat windows-ul... sper ca te-am ajutat
Incearca sa apesi butonul start din tastatura. Daca merge dai la run si scrie : REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f Asta o sa iti faca sa mearga ctrl+alt+del de acolo te duci la view si dai refresh new. La mine a mers cand am avut problema ta. Sper ca ti'am fost de ajutor.
Si eu am patit aceeeasi problema si singura solutie care mi-a mers a fost sa il reformatez.
Buna.Vezi dai click dreapta si acolo dai la view si acolo trebuie sa apara show desktop icons sau ceva legat de desktop si banuies ca este debifant icearca sa il bifezi si vezi daca iti merge. bafta
Tiai scanat vreodata computerul de virusi?
Ai instalat ceva program care face ca bara sa dispara?
Sunt foarte multe motive pentru problema ta.