Daca nu te superi, inainte sa postezi un raspuns de genul tau, arata-mi si mie cate laptopuri au sistem 5.1 respectiv 7.1;) si apoi discutam.
Lui din pacate ii trebuie http://www.pcgarage.ro/placi-de-sunet/logilink/sound-box-usb-71-ua0099/, pentru ca nu are placa de sunet 5.1 pe laptop.
Ai dreptate, o sa-mi sterg postarea. Multumesc de atentionare, nu am fost atent. bafta!
Dar chiar atat de greu este sa spui ce model de laptop ai? Ai scris jumatate de pagina si nu ai scris ce era mai important. Sunt zeci de placi de sunet diferite... noi cum sa stim pe care o ai?
Cand cereti ajutor ...noi nu putem visa ce componente aveti voi in casa. Scrie clar : sistem audio cutare ...laptop cutare.
Http://www.emag.ro/......DHDVWMBBM/
am acest model de laptop. Si da placa de sunet este integrata adica pot baga doar o mufa. Dar nu inteleg de ce nu mai merge din moment ce a mers pana recent. Sa se fi intamplat ceva la cabluri sau poate sunt de vina mufele care ies din sistem.
Ţi-am dat tot ce Iti trebuie, înainte mergea pe stereo nicidecum 5.1, nu ma contrazice ca nu își are rostul, o zi buna.