| Black_Being_1991 a întrebat:

Salut am si eu o problema cu traficul la internet..De curand am facut abomament la Vodafone cu trafic nelimitat de 150 mb/sec insa traficul de download sau upload este de 0.1 kb...am verificat driverele, placa de retea merge bine..Problema este ca in intervalu 16:00 -00:00 nu merge... O sugestie?

http://s12.postimg.org/sppe1pdy5/Untitled20150207204532. png

3 răspunsuri:
| Amilik a răspuns:

Detalii abonament
Ai 15 GB de trafic inclus la viteză maximă 4G. După depăşirea traficului inclus traficul suplimentar va scădea la 256 kbps.
Viteza pentru traficul de internet este de până la 150 Mbps.

| Black_Being_1991 explică (pentru Amilik):

''trafic nelimitat de internet fix, national, la viteza de download de pana la 150mb si de upload de pana la 75mb''. plus acces la aplicatia de tip VoIP. asta imi scrie pe contract... am precizat ca vreau trafic nelimitat. plus ca uneori am trafic foarte bun. doar ca scade la fel de repede viteza...

| Amilik a răspuns:

Astia de la Vodafone sunt niste smecheri. Spun ca ai trafic nelimitat, dar nu precizeaza in limita a cati giga. Am avut si eu abonament "nelimitat " la ei si dupa ce am folosit limita de 1G pe luna traficul a devenit minim de 12kbps. Pana nu am mers la ei sa imi spuna personal asta nu am stiut ce se intampla. In contract nu iti scrie nimic.