| CristiEND a întrebat:

Salut, am si eu o problema cu un folder pe care nu il pot sterge, nici cu ajutorul programului Unloker. Are cineva o idee cum il pot sterge?

6 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Este un cd numit live linux, al introduci in unitate si apoi dai restart compului.Lasi sa se instaleze (totul este virtual in memoria RAM nu afecteaza partitie,fisiere, windows NIMICC). Apoi intri in hard si acolo cauti floderul cu pricina si al stergi, va merge sters deoarece linuxul nu recunoaste ca facand parte din sistemul lui acele fisiere el de fapt lucrand cu un emulator windows. Putin complicat insa merge.Succes

| Robertttttttt a răspuns:

Uita-te in bara de start si vezi daca il ai acolo activat dai exit sau iesi sau iesire. Sau restarteaza pc ul si incearca din nou. Altfel nu stiu omule.

| 220V a răspuns:

Nu merge nici daca il deschizi, intri in el si stergi fisier cu fisier?

| CristiEND explică (pentru 220V):

Nici asa nu merge, e Nod32, nu pot sterge folderul cu nod32, in panoul de control nu il gasesc, si nici daca inchid din Ctrl+Alt+Del. Nu stiu care e problema.

| 220V a răspuns (pentru CristiEND):

Instaleaza-ti alt antivirus si o sa-l gaseasca si o sa ti-l stearga, dar antivirus puternic, o sa-l gaseasca sub forma de virus

| Stefanu a răspuns:

Da un restart si dupa ce se redeschide calculatorul du-te la folderu aceea si incearca sa-l stergi. Nu stiu alta metoda.
Stima!