Iati 3d chip si incearca de acolo sa iti iei placile sper ca ti-am fost de folos.
funda?
LoL. Mai baiete ai instalat DRIVERUL VIDEO SI DIRECTX SI RESTUL SOFTURILOR CARE TREBUIE INSTALATE PE ORICE PC CA SA FUNCTIONEZE IN PARAMETRII NORMALI?
Folosesc Windows 7 din 2009 de cand a aparut. si merge orice joc. Baga Windows daca nu te duce capul sa vezi care-i problema... daca nu-ti merge (*cough* merg) jocurile pe el stai stai si "baga" Windows pana nu mai poti...
Am folosit driver genius si am crezut ca mi-a bagat ce e nevoie nu prea ma pricep.ma poti ajuta?
Pot sa stiu si eu ce fel de sofuri ami trebuesc ca sila mine nu merg jokurile
Copile, ai instalat toate driverele de la el sau nu? dacă nu le-ai instalat normal că nu îți "merge" jocurile pe el
Daca nu merg jocurile nu este din cauza sistemului de operare.
Indeplinesti conditiile de rulare a jocurilor respective?
Ce inseamna nu merg jocurile? Nu intra in joc, se blocheaza, cum adica nu merg? Ai copiat crack-ul?
Daca sunt jocuri mai noi de aia nu merg, PC-ul este slab.Placa video este slaba, la fel si procesorul si memorie ai putina.
Filme poti sa vezi?
Click dreapta pe my computer, manage, device manager si in dreapta apare un triunghi galben sau ceva rosu daca lipseste vreun driver.
Cred ca trebuia sa ramai la XP.
Eu asa zic, sa pui XP SP3.
https://kickass.to/......63367.html
E clar ca nu ai driverul la placa video instalata odata ce ai spus ca la dxdiag nu iti arata memoria ram la video, incearca cu Drivereasy, sa nu te mire viteza de download pentru ca asa e doar la gratuit, daca iei licenta la el merge la viteza maxima, oricum eu cu viteza aia de 50kb/per secunda mi-am facut toate pe pc