Sunt multe cauze. Ultima data cand am avut si eu pagina albastra a trebuit sa imi schimb placa de baza de la laptop. Datorita incalzirii excesive se curbase.
Ai doua variante, scaneaza cu un antivirus livecd si verifica cu memmory test, memoria RAM, este posibil ca una dintre ele sa aiba o problema.
Ecranul albastru poate fi cauzat de drivere incompetent programate, memorie defecta, un registru corupt sau DLL-uri incompatibile. Uite aici un tutorial care te va ajuta : http://videotutorial.ro/tag/cum-repar-ecranul-albastru/
Ecrane albastre apar de obicei când o componentă hardware cedează: în ordine - HDD, placa de bază, RAM.
Dacă ai pe cineva care să le poată verifica separat pe fiecare, ai o șansă să descoperi care e de vină.
Acel ecran albastru se datorează mai multor factor, de regulă probleme hardware.Codul din acel ecran albastru îți va spune excat ce problemă este.
Succes
Ca să rezolvi problema ai nevoie de un Windwos live cd(vezi hren-s boot cd) ce conține aplicația blue screen view.
Se localizează ultimul blue screen și se caut pe google ce est acea eroare.
în cazul tău s-ar putea să fie o problmă cu hard discul care datorită softului contrafăcut cu viruși sau chiar windows-ului furat are bad-uri logice ce s-au extin pe toate suprafața lui si.sau au devenit fizice din cauza ignorării acestora.Succes