Nu fi un rasfatat in primul rand,cum descrii tu situatia acum
in al doilea rand, stai cuminte si ai grija de ele
in al treilea rand, du-te si spune-le asa
ce pot sa fac si eu ca sa strang bani sa imi iau jocuri din cand in cand?
si poate te ajuta ei, mai faci o treaba si mai castigi putin
in al patrulea rand, de ce iti trebuie mouse si tastatura asa de scumpe? pari un copil la cum te plangi
Ideea e
suni ca un copil
si stai cu ce ai
nu au avantaje
aproape deloc
maxim cateva setari in plus si dpi
de casti mai zic
de la tastatura de office la tastatura de gaming mai zic
da asa nu prea are rost
oricum, dovedeste ca nu te plangi ca un copil, poate de asta nu vor sa-ti ia
Incearca sa te comporti bine cu ei, sa-i ajuti pe acasa/pe la bloc sau unde stai tu (curatenie, ordine, etc. pentru ca nu creed, ca vrei sa tai lemne daca stai la casa ( de exemplu ) ), si sa inveti cat de bine poti la scaola( sfatu asta pentru cand o sa incepa, ca poate o sa-ti ia si un pc mai bune sau ceva de genu).
Si sa incerci sa nu mai strici kituri de-alea sau altele pe ascuns, ca asa ei cred ca daca iti ia ceva pc mai scump, il stici si pe ala
Daca nu vor sa-ti ia, poti sa stand tu banuti, si iti iei ceva incet incet.
Dar un sfat de-al meu ar fi sa te bazezi bai mult pe componentele pc-ului, nu pe periferice.
Asa am facut si eu, mi.am luat tastatura, mouse, casti, mousepad, scaun de gaming, monitor, dar pc-ul meu ear cam slab
Adica mai bine te joci cu un pc mai bun si cu niste periferice mai slabute, decat cu niste periferice bune si un pc slabut.(nu stiu ce pc ai tu, dar daca ai unu mai slabut, incearca sa ti-l upgradezi di dupa urmeaza perifericele).
Sper ca te-am ajutat
Incearca sa te comporti ca si cum ai fi un copil model timp de 1-2 saptamani astfel incat sa ii faci sa spuna ca meriti tastatura si mouse-ul.Sau cel mai bine e sa ii santajezi (într-un mod in care nimeni sa nu fie ranit) )