| ღperfectlyimperfectღ a întrebat:

Am si eu o problema. Mi-am comandat de pe internet, de la domo, un telefon (Samsung galaxy s4) care a si sosit astazi de dimineata. Cand l-am desfacut bateria nu era icarcata complet, fapt care nu mi s-a parut neaparat ciudat, dar acum doua-trei ore a ramas fara baterie (l-am utilizat, deci nu cred ca are vreo problema) si s-a inchis. Dupa ce l-am pus la incarcat a inceput sa faca mici vibratii pentru cateva minute la intervale regulate de vreo zece secunde... si acum am incercat sa il deschid de cateva ori, dar nu functioneaza ...adica nu-l pot deschide. Ce ar trebui sa fac? Funda celui mai bun raspuns big grin.

Răspuns Câştigător
| AnduZisAlexandru a răspuns:

Asa am patit si eu la tableta mea. Desfa-l, scoate-i bateria pune-o iar, sau conecteaza-l la PC sa se incarce dupa il bagi iar la priza, ii trebuie un pic pe avant si dupa merge. Eu asa am facut, succes.

2 răspunsuri:
| VirusS97 a răspuns:

Vezi să nu faci vreo boacănă. Sugerez să il returnezi dacă problema persistă...se poate să-l fi solicitat fara a fi incarcat complet o data.

| Chinezw a răspuns:

Scoate-l din priza - scoatei bateria. si baga-l iar in priza. ( incearca sa il aprinzi )