Pfff frate daca e plasma la-ai terminat nu se da cu nici un fgel de lichid pe plasme mai ales apa sau solutii de curatat stiu un prieten care a sters plasma cu solutie pentru geamuri si a trebuit sa isi cumpere altu! oricum nu prea stiu ce ai putea face petele astea nu se mai duc din cate am vazut la prietenul meu.
Altul...adica alt monitor! exista solutiispeciale de sters lcd-led-plasma pe care le gasesti la domo, altex, ori alte magazine de specialitate.monitorul,tv.,trebuie inchis inainte de a le curata!
Nu cred ca e plasma ci LCD, a nu se face confuzie intre ele!
Incerca o carpa inmuiata in apa cu balsam de rufe pentru a neutraliza detergentul, apoi dupa uscare
reincearca stergerea cu spirt, ( alcool medicinal ) si folosesti un prosop finut eventual care a fost spalat cu balsam dar sa fie uscat, asta ca sa nu zgarie.
Monitorul trebuie sa fie oprit cu circa 10 minute inainte, asta pentru ca inca este ambalat termic, iar daca nu de rezultate ma indoiesc ca mai exista si alte solutii, depinde cedetergent ai folosit.
Nu apasa tare pe display sub nici-o forma ci foloseste miscari usoare si line, altfel distrugi pixelii!