| Alexandru567 a întrebat:

Am si eu o problema si v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta. Cand intru intr-un joc ma lasa sa stau 3-4 min apoi si face ecranul albastru si bu stiu ce scrie pe acolo(se intampla repede) dupa care se da restart automat. Dupa aceea imi de windows recovery si numele erorii: blue screen.Am reinstala windowsul si a mers bine(cam 1-2 ore), apoi iarasi lafel.Cate odata doar se face ecranul negru si inca aud sunetul, apoi iarasi chestia cu e ranul albastru.Help pls!

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poate fi memoria dar poate fi si HDD-ul. Incearca sa inlocuiesti memoria ta cu a unui prieten. Eventual daca ai 2-3 module, pune-le singure, cate unul, pe rand. Poate fi si slotul de la memorie.

| CPAElites a răspuns:

Scrie acolo care este problema!
Probabil ai probleme cu mermoria placii video s-au rami!
Posibil problema si la hard disk

| Alexandru567 explică (pentru CPAElites):

La numele problema zice decat: BlueScreen, cat despre memorie, am 2gb, 1.87 usable nu stiu, nu am mai avut problema asta.Cu hard diskul nu stiu.

| Mariiiiiiiii a răspuns:

Probabil e vina unui virus.

| Alexandru567 explică (pentru Mariiiiiiiii):

Pai am spus ca am reinstalat windows-ul si am aceeasi problemasad

| Felix_Remus_1990 a răspuns:

Sigur e de le hard disk s-o bulit.Trebuie sa te duci la o firma de reparat calculatoare sa verifice daca chiar e de la hard ca poate fi si altceva.

| Alexandru567 explică (pentru Felix_Remus_1990):

A vazut cineva calculator si nu a zis nimic de hard disk, in afara de a-l duce la o firma pentru asa ceva(ceea ce nu prea am in oras), pot verifica altfel hard disk-ul?

| K0sti a răspuns (pentru Alexandru567):

Oras fara firma de calculatoare? Ce oras e ala nene? O buna ocazie sa-mi deschid un punct de lucru! laughing