| Zuga a întrebat:

Salut am si eu oo mare problema am urmatoarea configuratie la pc : http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/217332/ (p. s. hardu l-am luat ieri dar restul mia de mult).
-ieri am luat un hard wd 500gb asta:http://www.emag.ro/......WD5000AADS

cand incerc sa instalez windowsul moerge ff greu si si undeva intr-un anumit punct se blocheaza toate windows-urile pe care le-am incercat
si nu reusesc sa instalez windowsul pe el. am incercat:
1. am crezut ca windowsu crapat am incercat alte 2 windowsuri tot la fel
2. am crezut ca e de la dw-rw am facut cu alt dw-rw tot la fel

-(in bios imi vede hardu )
-(deci a durat 2 ore sa formateze partitia c si inca vreo 2 ca sa copieze fisierele windows-ului si dupa s-a blocat )

PS - si plus cand e hardu asta bagat vibreaza tot biroul adica daca pui mana pe birou simiti vibratii
nu stiu ce sa fac :|

pls help :|!

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Incearca-l pe o alta unitate si daca merge tot la fel, garantia.

Abh
| Abh a răspuns:

Ti-am zis, am un prieten care a schimbat doua harduri noi, luate din magazin in cutie, simptomele erau aceleasi cu ale tale. incearca-l pe o alta unitate, mergi la un prieten, si daca merge tot asa sa-l trimiti in garantie.

| costymaximus a răspuns:

Puteai lua o memorie mai mare-2Gb, programele daca nu sunt originale, pot crea probleme la instalare.

| Jony123 a răspuns:

Iti zic u ce are, acest HDD
HDD Western Digital Caviar Green Power sunt economice, apare si o frunza acolo in imagine si ca e economic merge extrem de greu, de aia nu poti instala windowsul, nu poti ca o fi sticat dar chiar daca nu ar fi stricat tot greu merge, vezi daca poti sa iti ei bani si ei alt HDD dar nu modele de astea economice... Daca te-am ajutat da-mi si mie o fundita happy

| Zuga explică:

Stai putin ca windowsurile astea le-am instalet si pe alte pc mai vechi si merg fff bine (si pc-uri alea nu aveau 2 gb de ram ) si se instala destul de repede
-eu tind sa cred ca e de la hardstraight face ce alte pareri mai aveti

Întrebări similare