| dragosbogdan001 a întrebat:

Salut, am si eu un CD cu Prince of Persia: The Sands of Time si nu stiu ce mi-a venit sa-i dau o scanare cu antivirusul meu inainte de instalare. Mi-a detectat niste chestii pe el: "Avg Free Edition 8.0 Build" si "Trojan Killer 1.4.0.2" si "176a1400". Toate astea sunt pe descriptia jocului unde scrie "antivirus". E sigur sa las antivirusii pe CD inainte sa insalez jocul sau pot sa se creeze probleme intre antivirusul meu si ceilalti trei? Adica ma rog pana la urma ce cauta aia pe CD ca ar trebui sa fie complet altceva pe acel CD, nu antivirusi. (Ma rog pe CD este si jocul care il vreau dar totusi ce cauta antivirusii aia acolo)?

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Ce treaba ai cu antivirusii?

| dragosbogdan001 explică (pentru K0sti):

Pai eu nu am nicio treaba cu ei, ei ce treaba au cu mine?

| K0sti a răspuns (pentru dragosbogdan001):

Ei nu au nicio treba, sunt optiuni...le folosesti sau nu...greu?

| dragosbogdan001 explică (pentru K0sti):

Da, dar problema este ca antitivrusul meu ii detecteaza ca virusi.

| dannyel86 a răspuns:

Softurile care insotesc jocul pe un disc pot fi variante promotionale, demo, de testare, sau oferite complet gratuit. Faptul ca sunt pe cd nu te obliga sa le instalezi, daca ai deja un antivirus in sistem. N-ar fi rau sa dai o scanare la continutul jocului, pentru a te asigura ca e ferit de posibile infectii.
Inca ceva! In etapele de instalare a jocului asigura-te ca nu exista si optiuni de instalare a celorlalte softuri de pe disc (antivirus), pentru ca se poate intampla si acest lucru. E un truc folosit de multi dezvoltatori de programe si te vei trezi ca, pe langa Prince of Persia, ai pus in sistem si alte softuri de care nu ai nevoie. Lucreaza cu cap, ca sa fie bine!