Nu cred că există un astfel de cod. Informează proprietarul blocului, sau sună la Electra...
Pe interfon trebuie sa fie un numar de telefon(firma care la montat) daca nu la administratorul blocului/cartierului o sa primesti indicatiile necesare.
EU nu am pierdut cartele dar am avut nevoie de un copie/duplicat si am sunat la firma si am cumparat-o cu vreo 15-20lei(cu buletinul)
Nu exista un cod unic. Doar administratorul il stie, avand posibilitatea sa-l si modifice, ori de cate ori doreste.
Daca ai un administrator cu care se poate comunica, il poti ruga sa-ti dea codul de acces (desi e putin probabil) sau sa-i ceri o cheie de acces activa pe care sa o multiplici (fie la sediu Electra, fie la alte persoane care au ca activitate duplicatul de chei - e mai ieftin decat la firma producatoare). Poti apela si la oricare din vecini pentru a face rost de cheie functionala spre multiplicare. Pentru oferte si preturi, cauta pe google persoane autorizate din orasul tau.
Scuze pentru un raspuns atat de tarziu, cred ca ai rezolvat intre timp.
In orice caz, daca ai interfon de asta:
https://www.linkpicture.com/view.php?img=LPic641212106c4061499391495 si are optic/cartela cu cerc si nu e modelul electra pass, stiu ca daca apesi 1, 5, 0 in acelasi timp, se deschide usa. (merge la toate interfoanele de genul daca nu sunt de tipul electra pass)
Andreeaa1998 întreabă:
Petrică_Cristyan_1992 întreabă: