anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am trimis un mesaj pe facebook, un secret.
si respectivul o sa arate la toata scoala mesajul acela.
eu m-am gandit sa gasesc o scuza sa zic ca printul ala este editat. si sa fac eu un print cu mesajul si sa schimb scrisul, sa scrie altcumva, se poate? urgent, dau funda! pls

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti face doua conturi de facebook(false) cu aceleasi date ca ale tale si ale respectivului si poti face acolo singura conversatia. Pe facebook la mesaje nu apar decat numele si poza. Asa ca nu va fi foarte complicat. Succes!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

O sa incerc chestia asta.

| Anna0111 a răspuns:

Da, se poate. Stiu eu dar e foarte complicat de explicat. Cauta pe youtube. Scuze ca nu te pot ajuta sad

| Loryanna a răspuns:

Nu cred ca se poate, dar de ce nu trimiti un mesaj ( cu ceai fi scris daca schimbai scrisu ) si ii faci la ala print?

| Tudor_Mihai_1994 a răspuns:

Asa iti trebuie! Cine te pune sa spui secretele tale unui coleg, secretele trebuie sa rămână numai pentru tine, nici fratilor, prieteniilor nu trebuie sa le spui. Nu sa stie când te certi cu respectivul si poate sa te șantajeze in functie de secret.

| anonim_4396 explică (pentru Tudor_Mihai_1994):

Secretul a fost trimis din greseala, era un secret despre el de fapt. si ma enervase, si ca sa ma calmez am scris uun roman in chat-ul ala, si cand voiam sa sterg am apasat enter din greseala.

| FLORINESCU39 a răspuns:

Mai intai trebuie sa editezi cu Inspect Element din Google Chrome dupa care ar fi indicat sa stergi mesajul. La Inspect Element trebuie sa gasesti pe net sau sa incerci singur caci este cam complicat de spus.