| SUSAMOGUS a întrebat:

Salut, am un abonament la digi de 500mbp, problema e ca eu am doar 100 download si 100 upload pe cablul de internet, pe wifi am viteza corespunzatoare(intre 300-500).
Care e solutia, trebuie sa-i sun pe astia de la digi sa vina sa faca ceva?
Mai mentionez ca am incercat cu 2 cabluri de internet si pe ambele am viteza la fel de mica.

10 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu cablurile sunt problema, ci un router de pe traseu sau placa de retea. Cel mai bine te lamuresti cu cei de la digi.

| SUSAMOGUS explică (pentru GabiDumitrescu):

Pai poate sa fie placa de retea din moment ce am testat cablul si pe consola si tot la fel de mica e viteza?
Pe wifi am viteze de 300-500mb, pe cablu intre 90-100

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru SUSAMOGUS):

Placa sau limitata viteza in LAN din router. Vezi ce scrie pe cablu. Ideea e ca si alea mai vai de ele merg in gigabit. La naiba, am atins 1 Gbps acum vreo 17-18 ani in reteaua de cartier ca au facut baietii niste schimbari si scosesera limitarile cateva ore. Nu mai zic ce calculator aveam atunci si ce cabluri.

| octav005 a răspuns:

Foarte posibil este sa ai placa de retea de la PC s.au Laptop sa fie de 10- 100 mb. Nu ca cele m.ai moderne 10 -100 - 1000 ( gigabyte)

| SUSAMOGUS explică (pentru octav005):

Păi dacă e de vină placa de rețea, atunci de ce pe Wi-Fi prind între 300 și 500? Doar pe cablu am chestia asta cu viteza mica, am încercat și pe consolă și la fel, pe Wi-Fi viteza mare, pe cablu viteza mica

| octav005 a răspuns (pentru SUSAMOGUS):

Placa de retea de la PC este slaba 10-100 mb.
Cablu de la reteaua DIGI intra in router apoi in PC-Laptop asa este?

| SUSAMOGUS explică (pentru octav005):

Pai da, dar cablul ala intra si in consola si tot viteza aia mica o am, doar pe cablu am viteza mica, pe wifi am viteza normala

| octav005 a răspuns:

S.au routerul sa suporte doar pana la 100 mb pe LAN.

| SUSAMOGUS explică:

Am facut testul si pe consola(pe cablu) si la fel, am intre 90-100 download, si intre 100-200 upload.

| octav005 a răspuns (pentru SUSAMOGUS):

Pai înseamnă că atât duce placa de retea de la consola și pc