| georgevisan a întrebat:

Am un Acer Aspire 5742ZG Intel Pentium procesor P6100, NVIDIA GeForce GT 420M, 3GB RAM DDR3, 320 GB HDD si cand ma joc dupa 10-15min se inchide.Nu se incalzeste tare. L-am cumparat din magazin acum o luna. Ajutati-ma va rog.Multumesc anticipat.

6 răspunsuri:
| Ovidiu a răspuns:

Esti sigur ca u seinalzeste? ai verificat cu un soft ceva? daca el se inchide numai cand te joci asta insemna ca se supraincalzeste ceva. il ai de mult? s-a mai intamplat asa ceva? da mai multe detaliihappy

| georgevisan explică:

Deci...ma joc vreo 10-15 min. si apoi se inchide deodata apoi il deschid si intru in joc si iar aceeasi poveste.

| drakdivin a răspuns:

Daca l-ai cumparat din magazin ai garantie. Dul la ei se va rezolva. Posibil sa fie o problema cu procesorul sau cu bateria. Nu pierde timpul fuji cu el la magazin.

| Katalin123 a răspuns:

Nu e de la soft nici de la windows iti garantez. ce placa video ai pe el integrata adica cipset sau separata?

| Narcis2007 a răspuns:

Daca e doar in jocuri se supraincalzeste placa video(poate si procesoru prea tare)

| georgevisan explică:

L-am cumparat acum o luna de la Altex si am avut Assassin's Creed Brotherhood pe el si mergea perfect...acuma cand l-am instalat din nou si am inceput sa ma joc dupa 10-15 min s-a inchis deodata.Am placa video separata pe el.