| Madalin_Morgovan_1993 a întrebat:

Am un amplificator SPL 500, as vrea sa stiu ce boxe pot pune la el si cati wati are... si mai am un amplificator pe care l-am primit, un BOUYER AS 1035 si nu stiu de ce este in stare, cati wati are? Si la ce boxe il pot pune? Vreau sa stiu de ce sunt bune cele 2 amplificatoare!

7 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Cati "v-ati" are...ce sunt aia nene? laughing
V-ati prostit?

| blAster85 a răspuns:

Spl-ul din cate am vaz eu are 2x200 da nu mai stiu la 2 sa 4 ohm.variaza in functie de impedanta ce o au boxele.

| Madalin_Morgovan_1993 explică (pentru blAster85):

La spl independenta minima este de 4 ohm! Vreau sa stiu daca acei W sunt reali sau nu!

| blAster85 a răspuns (pentru Madalin_Morgovan_1993):

Daca impedanta este de 4 ohm sa nu pui boxe cu ohm mai mici poti pune mai mari dar nu mai mari de 8 ohm.la 4 ohm daca imi aduc aminte bine scoate 2x200w rms.vezi pe google.

| Madalin_Morgovan_1993 explică (pentru blAster85):

Vreau sa imi cumpar o pereche de boxe (http://www.electronic-star.ro/......i2088.htm) Amplificatorul SPL le poate duce? si inca ceva boxele alea sun bune de ceva? le pot folosi la o petrecere sau ceva de genu?

| blAster85 a răspuns (pentru Madalin_Morgovan_1993):

Salut da le duce pentru ca puterea de 1000W cat scrie ca au nu le au boxele, le poti folosi si la petreceri mai mici, dar totusi incearca ceva marca mai serioasa daca gasesti.mie sincer nu imi place marca.vezi pe net ce opteaza lumea de ele.