| andutzica a întrebat:

Am un amtivirus (nod 32) pe care l-am "dezinstalat" din Revo Uninstaler, dar care nu s-a dezinstalat de tot, adica nu il mai gasesc pe nicaieri sa il pot dezinstala dar totusi il am in bara si pot lucra cu el in conditii normale. Acum i-a expirat licenta si nu stiu ce sa fac pentru a instala alt antivirus.Imi e teama ca daca bag altul peste el se va bloca PC-ul. Plzzz help!

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru dezinstalarea unui program antivirus există mai multe posibilităţi:
1.Start/All Programs/programul antivirus şi Uninstall (dacă are această opţiune).
2.Start/Control Panel/Add or remove Programs/programul antivirus şi dai Remove.
3.Cauţi pe site-ul oficial programul lui de dezinstalare, de obicei se numeşte Removal Tool şi îl foloseşti.
4.Foloseşti un program de dezinstalare, gen Revo uninstaller.
5. Dacă nu-ţi reuşeşte cu nici una din cele 4 variante, mai ales dacă n-ai găsit programul oficial de dezinstalare, descarcă şi instalează un program numit Unlocker, acesta reuşeşte să dezinstaleze şi programele mai „recalcitrante". Succes şi numai bine!

| monstrulet a răspuns:

Sa nu mai "dezinstalezi" niciodata antivirusi folosind revo sau alta prostie de program; ca e foarte posibil sa patesti asta.
Foloseste programul asta ca sa scapi de nod: http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe
Vezi ca trebuie sa intri in safemode ca sa il poti folosi!
Uite aici mai multe detalii, vezi "Resolution 2: Uninstalling ESET security product using ESET Uninstaller"
http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208280232

| AdiSt a răspuns:

Poti face in 2 moduri:
1.te duci la Star si apare undeva pe partea dreapta Search dai la All files and Folder scrii nod32 el til gaseste iar u il stergi.
2.Te duci la Start controll panel dai la Add or Remove program il cauti vezi unde scrie nod32 dupa ii dai remove...te descuri tu mult noroc!

| GabeN a răspuns:

Pai :1. Daca mai apare in bara si la urmatorul restart nu va disparea, inseamna ca nu s-a sters complet. Daca ti'a dat o eroare la dezinstalare inseamna ca e o problema cu Antivirusul. Daca nu ti'a dat NICI O eroare, inseamna ca s-a dezinstalat.Incearca sa dai restart si zic eu ca va disparea

| andy2002 a răspuns:

Salut! nu poti dezinstala Nod 32 este cel mai praf vorbeste cu cineva daca are sidi de instalare windows si ia-ti antivirus AVG deci asta sa faci sa nu-ti mai iei Nod32 e un rahat de antivirus