| Robotzzzi a întrebat:

Salut. Am un aparat de cafea. Deloghi Magnefica și azi m-am curentat la el puțin mai tare.Cât amperaj trece prin fire Placă etc?

Răspuns Câştigător
| Korkodeln a răspuns:

Mihai are 100% dreptate, in plus as adauga sa verifici atat aparatul cat si instalatia electrica, am bazut la unele blocuri vechi impamantarea de la masina de spalat era trasa la teava de apa!

In principiu nimic nu curenteaza oricat de defect ar fi daca ai o impamntare buna, in cel mai rau caz sare siguranta.

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Destul de mult cât să te omoare.
Folosește o priză cu împământare bună, dar și o siguranță diferențială pe circuitul de prize!

| Robotzzzi explică (pentru Korkodeln):

Iară nu ți pot trimite mesaj credcă le ai blocate din setări

| Korkodeln a răspuns (pentru Robotzzzi):

N-am blocat nimic personal, o sa ma uit sa nu fie ceva facut automat de site.

| Korkodeln a răspuns (pentru mihai69):

Mihai are 100% dreptate, in plus as adauga sa verifici atat aparatul cat si instalatia electrica, am bazut la unele blocuri vechi impamantarea de la masina de spalat era trasa la teava de apa!

In principiu nimic nu curenteaza oricat de defect ar fi daca ai o impamntare buna, in cel mai rau caz sare siguranta.

| Țoglă a răspuns:

Verifică aparatul și priza să fie conductoarele legate bine.

La priză poate face contact faza pe pamântare iar la aparat poate ai tras de cablu și ai smuls puțin înauntru din conector.

Cheamă un electrician că poate fi și risc de incendiu dacă o lași așa.

| Robotzzzi explică (pentru Țoglă):

Am întrebat cu totul altceva.

| Țoglă a răspuns (pentru Robotzzzi):

Ce vrea să afle autorul? Dacă moare? Da.

Cat amperaj trece prin sistemul aparatului domnule.

| Țoglă a răspuns (pentru Robotzzzi):

16,20,25. Depinde ce siguranță ai. Rezultatul fiind cel pe care l-am zis eu la oricare.

Am înțeles, bănuiesc că trebuie să stai mult. Dacă ma simt bine ar trebui să consult un doctor?