anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am un calculator destul de vechi ( minim 5 ani ) specificatiile pe care mi le da la my computer sunt : intel(R) pentium(R) 4 cpu 2.80ghz 2.79 ghz 504 mb ram. altceva nu stiu despre acest calculator pentru ca nu ma pricep. oricum intrebarea mea este daca ii pot adauga la placa de ram de acum inca una de cel putin inca 500 mb. adica stiu ca se poate adauga, stiu ca se poate cumpara, stiu si de unde, stiu si sa o instalez. vroiam sa imi spuneti voi daca sistemul meu suporta mai multa memorie ram. si ce mi-ati recomanda sa fac? Am luat tot ce scria pe placa de baza. nu stiu ce va trebuie asa ca : ASROCK, p4-dual -915gl, prescott 800, fsb800, ddr 400; despre placa de ram pot spune ca sunt de fapt 2 de cate 256 mb : SY-MDDR256M400 ( pe ambele scrie acelasi lucru) dar cred ca pot pastra una din ele si sa o inlocuiesc pe cealalta, sau aventul la inlocuiesc pe amandoua. nu trebuie sa le reinstalez dupa aia, sau cv de genu, nu? am luat si programu asta everest ultimate, dar nu m-a ajutat prea mult pentru ca mi-a dat axact ce am luat si dupa ce am desfacut calc. Am gasit asta pe okazii : http://www.okazii.ro/catalog/61023047/memorie-silicon-po wer-1gb-ddr-400mhz-cl3-nou.html. mi se pare destul de ieftin pentru 1 giga de ram. credeti ca e buna pentru pc meu? pot sa bag o singura placa de ram ( asta ) in locul celor 2 de 256?

4 răspunsuri:
| Spartan69 a răspuns:

Uitat la unitate sa vezi daca ai sloturi de card pentru a baga o placa ram in plus. daca ai inseamna ca poti sa pui pana la 2gb ca e mai vechi pc si nu cred ca o sa duc mai mult de 2 ca asa e si a meu

| Alion a răspuns (pentru Spartan69):

Nu mai am sloturi. am decat 2 care sunt deja ocupate, deci trebuie sa inlocuiesc una din ele sau chiar pe amandoua

| Spartan69 a răspuns (pentru Alion):

Scoate doar una singura nu e nevoie sa le scoti pe amandoua. daca nu merge si se aude un sunet tare atunci scoate si pe cealalta si ramai doar cu aia de 1gb

| Alion a răspuns (pentru Spartan69):

Mersi o sa incerc