| numesiprenume0 a întrebat:

Am un computer mai vechi care nu mai functioneaza. Ma intereseaza sa stiu daca mai pot salva fisierele de pe hardul de memorie... daca da, cum se face?

7 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Bineinteles ca se poate. Scoti hardul, il bagi in alt calculator sau intr-un rack.

| anonimg a răspuns:

Te duci cu hard-ul respectiv la o firmă de reparații pc, și totodată și cu nou dispozitiv pe care vrei să salvezi fișierele.

Sau poți să faci asta acasă dacă vei cumpăra un rack hdd extern cu usb:
https://m.emag.ro/......DX9KLMBBM/
Bineînțeles dacă crezi că te pricepi.
Cel mai simplu este prima variantă chiar dacă te costă vreo 50 de lei sau mai mult.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonimg):

Daca omul are hard de 2.5 la un desktop, eu ma fac popa.

| anonimg a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Este adevărat că multe produse sunt lipsite de o descriere completă.
Dar se pot cere detalii, se poate contacta vânzătorul și chiar firma care le vinde prin eMAG. Eu am sunat direct la eMAG și am cerut detalii asupra unui produs. Doar nu stau o lună sau un an până când primesc răspuns la o întrebare scrisă pe eMAG.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonimg):

Mi se pare mai mult decat clar - Rack extern HDD Orico 2588US pentru HDD/SSD 2.5'', SATA/USB 2.0, Negru - deci nu zice nimic de 3.5 si e clar din poza ca e de doar 2.5.

| marinaru777 a răspuns:

Ori mergi la alt pc si il seteaza ca slave ori cumperi un rack/adaptor sata daca hdd tau e sata

| Stoichy a răspuns:

Scoate hard diskul afara si fa rost de un,, Rack e un adaptor USB pentru HDD. Leaga l la Pc, Laptop si in felul asta poti sa copiezi toate fisierele.