DVD playerele clasice nu vad rezolutii HD si formate video de genul mp4, mkv. Daca vrei sa-l vezi foloseste programul asta gratis:
http://www.softpedia.com/......tory.shtml
si converteste-l in avi sau mpeg2 (mpg)
la rezolutia maxima 720x576.
Tu pe ce televizor il pui? classic sau LCD?
Sall din nou am gasit problema stikul meu
am incercat cu alt stik de 8 gb Transcend si merge filmul
stikul cu care nu merge se numeste maxwell de 16 gb nu stiu de ce nu merge
stikul maxwell e nou. oricum iti dau funda pentru ca esti de treaba si ca mi-ai dat acel program mersi!
Cu placere si Mersi. Pentru a fi citit de DVD player trebuie sa fie formatat FAT32. O alta problema e capacitatea. Nu toate DVD playere-le vad stik-uri de 16 GB. Inca ceva.
DVD playere-le, nu vad fisiere video mai mari de 2GB de pe stick. Deci daca ai un film care dupa conversie are mai mult de 2 GB (chiar 2.01), il pui degeaba pe stick, ca nu-l vede (dar poti incerca).
Daca le treci pe un DVD, atunci le vede. Daca treci filme pe DVD, indiferent cu ce program scrii DVD-ul, sa fii atent la optiuni si sa alegi "no multisesion", sau "finalize disk".
Asta pentru DVD playare-le nu vad DVD-uri multisesiune.
Si viteza mica(8-12).
Sall am incercat sa pun un referat pentru scoala pe un dvd imation de 4.7 gb 120 min si l-am scris cu un program Express Burn si a mers!
dar asta a fost mai demult dar acum 0 saptamana nu mai stiu
am incercat si cu nero si cu express burn sa scriu niste fisiere si surpriza nu a mers. Programul a 'ejectat'(scos) dvd-ul din dvd-writer-ul de la pc si a transmis un mesaj cum ca ar trebui sa introduc un DVD-RW sau CD-RW nu stiu ce sa fac!
alta optiune ar fi sa-mi iau dvd-writer extern
Daca ai incercat sa pui pe acelasi DVD, daca nu ai scris DVD-ul in format multisesiune (multisesion), nu poti adauga. Programul de scris inchide sesiunea si-ti arata DVD-ul plin. Daca ai folosit alt DVD e posibil sa fie defect DVD-ul. Se mai intampla.
Nu cumperi nimic. Daca vrei sa adaugi orice pe un DVD\CD trebuie sa lucrezi in "multisesiune" si cand vrei sa adaugi ceva, intai faci "import sesiune" (import sesion) din programul de scriere, altfel nu vede ce ai scris anterior.
Stickul are ceva, viteza, formatul e gresit, NTFS sau FAT32, incearca sa il formatezi diferit decat e acum, daca e nou nu e normal sa nu iti mearga.